Olen aina hiukan ihmetellyt kaiken maailman nappeja veteleviä ihmisiä, siis ellei ole jokin sitä vaativa sairaus. Nyt itse vetelen särkylääkkeitä kuin karkkia ikään. Kummallinen särky on kipuillut niskassa ja vasemman rinnan alla jo muutaman päivän. Varmasti jotain stressiperäistä kipuilua. Lääkkeiden voima on ihmeellinen. Heti kun nappaa pari särkylääkettä, olo on jo sillä sekunnilla parempi, vaikka lääkkeiden teho ei ole vielä alkanutkaan. Sanottakoon tähän nyt vielä selvennökseksi, että kärsin todella harvoin minkäänlaisista säryistä, sen takia tuo särkylääkkeiden tolkuton nappailu onkin hieman ihmetyttänyt. Yleensä pyrin hoitamaan itseäni niin, ettei särkyjä edes tulisi, mutta nyt ei ehdi eikä jaksa. Ja jos särkee, niin syön lääkkeitä ja sillä sipuli.

Taas aika uupunut olo. Päivä on kyllä ollut ihan mukiin menevä (Miksiköhän se menee juuri mukiin, eikä esim. kuppiin tai lasiin?). Piti toimitella pakollisia asioita ja rampata virastoissa ja yliopistolla ja kuin ihmeenkaupalla kaikki sujui ihan nappiin. Saavuin paikkaan A klo: 12.10 ja paikan A ovessa oli lappu, että avaamme tänään poikkeuksellisesti klo: 12.00. Sitten saavuin paikkaan B 14.30 ja siellä ovessa luki, että tänään suljemme jo klo: 15.00. Eli näin sujuvasti meni pakollisten asioiden hoitelu, eikä missään tarvinnut edes pahemmin odotella. Ihanaa, että ne on nyt saatu alta pois ja meni noin näppärästi kerrankin. Ihan turhaan näitäkin asioita olen lykkäillyt.

Päivä jolloin näen UM:n on nyt varmistunut. Apua! Ihan järjettömän lyhyt aika siihenkin. Se on nyt jotenkin seonnut, kun on ruvennut aina aamuisin lähettelemään hyvän huomenen toivotuksia. Vaikka tuleehan siitä ihan hyvä mieli. :)

Lämmitin itselleni juuri alkollista, mutta mietoa glögiä rentoutukseksi. Illaksi olisi ollut tiedossa pikkujoulut, mutta päätin mummoilla mieluummin kotona. Jalassani tohvelit ja harteilla villahuivi.

Pakko vain pakottaa itsensä lepäämään välillä, kun siihen on mahdollisuus. Pakko karsia vähemmän tärkeistä menoista ja töistä. Viikonlopuksi onkin tiedossa tärkeämmät pikkujoulut joihin on pakko mennä ja aionkin juhlia ihan ilomielin. Perjantai tulee olemaan helvetillinen ja samoin koko ensiviikko, mutta en mieti sitä nyt. Nyt juon glögiä ja mummoilen. Katselen kynttilänliekkiä ja sammun sohvalle. Sitten nukun ainakin 12h.

Mummoilu rules! :)