Meinasin maksaa puhelinlaskuni kahdesti ja kirjoittaa tuohon otsikoksi 4. syyskuuta. Mm-m, ihan skarppina tässä juu...

Oli jo tuossa sellainen olo, että en takuulla kirjoita tänään sanaakaan. Sen verran kuollut ja loppuun imetty olo oli, kun raahauduin viimeisillä voimillani raskaita kasseja raahaten omaan kotiin tuossa noin tunti sitten. Mutta jos kuitenkin nyt purkaisi ja pilkkoisi tämänkin päivän tuntemukset osiin, niin jospa vaikka hieman helpottaisi. Olo helpottui kyllä jo suuresti, kun päätin poiketa alkuperäissuunnitelmistani, eli raskaan päivän jälkeen vielä siivota kotona. Nouvei. Jos elämä on yhtä helkutin raatamista jo ihan muutenkin, niin en takuulla ala leikkimään vielä jotain kodin hengetärtä ja supertehosuurperheenäitikodinhoitajaa, enenenenennenenen... Kodin siisteys on nyt kyllä pienin murheista.


Aamulla meinasin nukahtaa metroaseman liukuportaisiin. Kuinka säälittävä voin olla? Siis minä, joka en osaa nukahtaa edes mihinkään julkiseen kulkuneuvoon, meinaan nukahtaa liukuportaisiin! Eikä tässä olla edes lopussa tätä urakkaa. Eli te hyvät pääkaupunkiseutulaiset, jos törmäätte ryytyneen oloiseen naiseläjään, joka nukkuu liukuportaiden lisäksi kassajonossa, pankkiautomaatilla, liikennevaloissa, pukukopissa (jossa tosin tuskin tulen olemaan) niin olkaa hyvä ja herättäkää ennenkuin onnistun telomaan itseni vakavasti, kiitos.

Päivästä on tehnyt elämisen arvoisen rakkaat opiskelukaverit. Ihania! Toisin kuin lauantaina, tuli tunne, että kuuluu siihen joukkoon. Hyvä mieli siitä.

Hyvä mieli siitäkin, että kohta voi kömpiä nukkumaan omaan sänkyyn, kunhan ensin juo pari mukillista glögiä.

Hymyilen, vaikka väkisin.

Perkele.

Murrr.

Lisäys myöhemmin: Uiui, radiosta tuli kappale, josta huomasin pitäväni, huomannut jo aiemminkin, mutta enpä jälleen kerran pistänyt kuulolle esittäjää. Yritin etsiä juutuupista tuon kertosäehokeman 'in my life...' perusteella, mutta ei tärpännyt. Sitten yritin keksiä mahdollisia bändien nimiä ja ensimmäinen mikä mieleen pomppasi oli tämä, ja juu, tärppäsi, vaikka enpä ole tätä bändiä edes koskaan kuunnellut. No nytpä kuuntelen. Niin ja tämä on taas näitä, jotka varmaan pitäisi tietää. No olenhan minä tuon bändin nimen kuullut biljoonia kertoja, ei vaan ole jäänyt tuonne pitkäaikaismuistiin. :)