Tämä putkahti tänään jostain päähäni. Kaunis kappale ja tarina.Tuota videota ei pahemmin kyllä kannata katsella, ettei tunnelma mene pilalle. Kappale löytyypi myös enkuksi, jos ei ruotsia kestä kuulla, mutta itse olen tottunut tähän alkuperäiseen versioon.

Tämä päivä on muutoin mennyt ihan mukavasti. Aloitin päivän lenkkeillen sateessa, mikä oli todella mukavaa ja virkistävää. Sitten onkin ollut kaikenlaista pientä puuhaa, siivoiluja ja kaupassa käyntiä aina tähän asti. Mukavaa kun sai vihdoin siivottua. Tuntuu, että on jotenkin elämä hallinnassa ja järjestyksessä kun ympärillä on siistiä, vaikka eihän se ihan niin mene.

Ihan mukavaa on ollut olla myös yksin pitkästä aikaa. Ei niin kamalaa mitä aluksi pelkäsin. No arvatenkin parin tunnin päästä itken yksinäisyyttäni, mutta tähän asti on ainakin mennyt hyvin.

Tänään havahduin siihen, että en oikeastaan kaipaa ketään. Outo tunne. En kaipaa eksääni, enkä työreissuromanssi-ihastustanikaan. Kenestä siis haaveilen? Tarvitsen haaveilun kohteen. Ehdottakaa äkkiä jotain laulajaa tai näyttelijää, muuten ei mistään tule mitään. :)

No joo, tänään olen ihmeen hyvällä tuulella. Vähän tekisi mieli soitella kaikille ja lörpötellä. En vain viitsi, kun olen viikonlopun aikana jutellut jo kaikille läheisimmille ystäville ja sukulaisille, ei niitä viitsi taas vaivata. Varsinkaan kun ei minulla ole mitään varsinaista asiaa. Soittaa nyt sitten että "Hei vaan. Mitäs kuuluu? Mulle kuuluu tänään itseasiassa ihan hyvää ilman sen kummempaa syytä. Jutellaan nyt vaikka ilmapalloista, joohan?"

Sadututtaa. Pitäisikö lukea vai alkaa katselemaan jotain jännää satuleffaa? Tosin ulkona paistaa vielä aurinko, joten ehkä leffaa ei vielä. Ääh, voihan kärppä, mitä nyt tekisin?