Että näin. Ei nähdä. Arvasin ettei nähdä. Niin tyypillistä. Vihaan sitä juuri nyt. Tekisi mieli huutaa, että painu jätkä helvettiin äläkä koskaan tule takaisin! Nyt se yrittää jotain selitellä, pöh. En tajua tollasia homopetterin selityksiä. Tekisi mieli sanoa, että eipä ois paljoa kiinnostanutkaan sitä nähdä ja että btw, minulla ei ole aikaa nähdä itseasiassa kuin vasta lokakuussa jos sittenkään ja kaikkea muuta yhtä aikuismaista ja rakentavaa.

Itkupotkuraivari! Toisen logiikkaa on vaan ihan mahdotonta joskus ymmärtää; että siis jos joutuu olemaan muutaman viikon erossa, niin ne on helpompi kestää jos vihaa toista. Vai? Ei ole sitten niin ikävä, kun tekisi vain mieli heittää kumisaappaalla päähän. Ei vahingossakaan pidä olla mitenkään mukava tai romanttinen, koska sittenhän se ero olisi paljon vaikeampi kestää. Ota nyt sitten tuostakin selvää. Minä en jaksa. Olen niin kyllästynyt pähkäilemään aina mitä se nyt taas tollakin tarkottaa. Ymmärrä miten miehet ja naiset ylipäätään pystyvät elämään keskenään?

Huoh! Lähden keräilemään mieleni rippeitä ja palailen asioihin näihin reissun jälkeen. Katsotaan mitä tästäkin tai ylipäätään mistään tulee.