Tadaa, diipadaapa pimpelipom. :)

Kunnon viikonloppu ja irtiotto keskellä viikkoa on suositeltavaa aina välillä jos ei työt estä. Hassua miten eritavalla sitä jaksaa talvella juhlimista kuin kesällä. Kesällä on vaan niin helppoa. Valo ja d-vitamiinit antavat tuplaenergiaa, jota talvella vaan ei ole. Ei jaksa. Nyt on aika väsy, mutta kliseisen onnellinen. :) Viikonloppu onkin sitten mukava ottaa rennommin (juhlimisesta) ja tutustua television ihmeelliseen maailmaan, nyt kun siihen on täällä vanhemmilla mahdollisuus. Sen verran telkkariohjelmista jopa tiedän, että huomenna tulee Avara Luonto! Jee!!! :) Toivottavasti sunnuntainakin tulisi kivoja dokkareita niinkuin ennen vanhaan. Kiva telkkaviikonloppu. :) Valoisammalla ajalla onkin kivaa rymytä koirien kanssa metsässä, nyt kun on sopivasti pakkasta ja kuivaa. Sitten illat sohvalla glögiä kupissa pipareita mutustaen. Jee!!! Ja vielä kerran jee!!! :)

Suuret muutokset siintävät vain muutamien viikkojen päässä ja panikoituminen meinaa iskeä jos asiaa alkaa liikaa pohtia. Talous retuperällä, mutta en ajattele. Luotan, että kaikki järjestyy. Ja tulevat muutokset ovat pelkästään positiivisia, vaikka niihin liittyneekin luopumista vanhoista totutuista ympyröistä ja kuvioista. Mutta aikansa kutakin. Nyt ei enää peräännytä. Talousasiat varmasti hoitunee myös, kunhan jaksaisi kiikuttaa paria paperia kelan tädeille ja oppisi vielä elämään rahojensa kanssa jollain muulla kuin kerranhan tässä vaan eletään- periaatteella. Mutta nuoriahan sitä vielä ollaan ja kerranhan tässä ollaan vaan nuoria. ;)

Nyt on ihan liian kevyt ja hassu olo ahdistumisiin.

Vähän kyllä harmittaa kun ei ole ollut oikein aikaa olla useinkaan lukemassa saatikka kommentoimassa suosikkiblogeja. Täällä poissa kotoota ei vaan ole yhtä mukavaa ja luontevaa istuskella koneen ääressä. Televiissori houkuttelee uutuudellaan enemmän puoleensa silloin kuin aikaa on. :)

Minä menenkin tästä tutkailemaan vanhempien pakastimen täpötäyttä sisältöä. Mm.. Omassa pakastimessa taitaa olla vain joku viimejouluinen torttutaikinan jämä. :)

Hassua, lystikästä ja riemukasta viikonloppua!