Parempi, kaikin puolin. Ei vielä täysin terve, mutta tervehtymään päin kuitenkin ja ainakaan ei enää vituta samaan malliin kuin eilen. Kävin jopa sangen aikaisin kaupassa, eikä mikään harmittanut. Kukaan ei ottanut mitenkään erityisemmin päähän.

Tänään olen syönyt hyvin, nukkunut paljon ja äsken kävin jopa suihkussa. Se teki erityisen hyvää, koska viime kerrasta onkin jo aikaa. Sitä alkaa haisemaan yllättävän pahalta, kun hikoilee kuumeessa muutaman päivän.

Vielä hiukan nuutunut ja lämpöinen olo, mutta ei se haittaa. Huomenna ajattelin uskaltautua taas ihmisten ilmoille ihan kunnolla. Tässä onkin mennyt kokonaiset neljä päivää neljän seinän sisällä ja lähinnä nukkuen. Nukkuminen on tuntunut kyllä ihanalta. Tosin eilen illalla unta odotellessa tulin kumman vainoharhaiseksi. Hätkähtelin joka ikistä pientä kolahdusta ja säikähdin jopa vatsani murahdusta. Varmaan johtui kuumeesta.

Huomisesta lähtien onkin joka päivälle jotain menoa loppuviikoksi. Huh, tulen vielä kipeäksi tätä tahtia. :) Eikä tässä mennyt kuin oikeastaan vain yksi päivä pipariksi tämän sairastelun takia. Pahemminkin olisi voinut käydä. Sitä vain kuumeisena jotenkin liioittelee asioita ja ajattelee, että kaikki on pilalla.

Eipä tässä muuta. Kohti parempaa. Ainiin UM sitten viesteili vielä illalla, kun jo makoilin sängyssä unta odotellen. Kyseli vain kuulumisia. En kyllä ymmärrä mitä järkeä on kysellä kuulumisia lähes joka päivä? Sitten kirjoitin pienen romaanin verran "kuulumisiani" (eli miten harmittaa olla kipeänä ja kuinka kaikki on lähes pilalla jne.) ja kyselin sen kuulumisia, niin eiköhän se vastaa taas jollain yhdellä lauseella, että mitäs tässä, ihan jees. Argh! UM:ssä on kanssa se vika, että se ei osaa sitten yhtään kirjoittaa. Onneksi kuitenkin tutustuin siihen kasvotusten, koska muuten se olisi varmaan mennyt suoraan mappi ö:hön, muiden kirjoitustaidottomien kanssa. Enkä nyt tarkoita mitään kielioppiasioita, ihmiset, jotka niistä jaksaa valittaa tarvitsisivat ongelmia, mutta vain tuollaista lyhytsanaisuutta. Kai tämä on sitten vain enempi jokin naisellinen ominaisuus, että kun joku kysyy mitä kuuluu, niin siinä sitten kerrotaan pikkusormen kipeytymisestä, kaverin kanssa kahvittelusta, sateesta, hyvästä kirjasta, aikaisesta herätyksestä, kahvin keittelystä, pölyjen pyyhkimisestä yms. Eli siis suoraan sanottuna hirvittävää jaarittelua. No, mutta mitäs kysyit... :)

Ihana sade! Nyt valkkaamaan jotain kivaa leffaa. Varmaan jaksaa nyt loppuun asti valvoakin. :)