Hiphei! "Uusi elämä" on alkanut loisteliaasti. Aamun aloitin reippaalla lenkillä ensin tunnin huhkien ja sitten toisen tunnin syksyn väreistä ja lehtikasoista nauttien. Reippailujen jälkeen aloin siivoamaan. Nyt on muuten siistiä, mutta imuroida en viitsinyt, kun pitäisi ostaa pölypusseja. Kokemuksesta tiedän, että pölypussien ostaminen ei ole mikään maailman yksinkertaisin juttu. No, siivoiltuani aloin sitten toden teolla opiskelemaan! Olen opiskellut nyt noin kahdeksan tuntia. Siis minä! Vieläkin voisi jatkaa, mutta täytyyhän tässä joku tolkku kuitenkin säilyttää. Nyt pitää alkaa tyhjentämään päätä, että saisi joskus yön tullen untakin. Kunpa jaksaisi ahertaa viikon muinakin päivinä yhtä tehokkaasti, että ei heti huomenna repsahtaisi. Täytyy olla tiukkana.

Uusi taloudellisempi elämäntapanikin on lähtenyt kerrassaan hyvin käyntiin. Olen onnistunut tänään välttelemään tyystin kaupassa käyntiä! En siis ole ostanut edes kynttilöitä. Saan ostaa niitä vasta sitten kun on pakko mennä kauppaan muutenkin, mutta vasta kun on todellinen tarve. Ei enää mitään "käynpä ostamassa suklaata" reissuja, jolloin mukaan tarttuu kuitenkin joku turha lehti, siideri tai pari jne. Ei enää.

Päivän saldo: urheilua, opiskelua ja säästämistä. :) Hitsi kun olen hyvä!

UM on viesteillyt jälleen ahkerasti. Välillä vähän meinaa hermostua sen lyhyehköistä ja varsin epäinformatiivisista viesteistä, mutta yritän pysyä onnellisena siitä, että se ainakin ajattelee minua. Hän oli tuossa viikonloppuna oikein kunnolla juhlimassa ja sain puolen tunnin välein tilanneraportteja juhlien kulusta koko illan ajan. Se oli mielestäni, noh, kerrassaan siirappisen söpöä ja mukavaa. :) Seuraavana päivänä tuli sitten taas perinteisen informatiivinen ilmoitus, että on kuulemma kuolettava krapula.

Hyvä olo, hyvä vire. Säilyisipä tämä vauhti ja ote arkeen pitkälle talveen. :)