Mm, teen tässä kotitöitä. (Pyyhkii hihallaan pölyjä näppikseltä...) :) Hankin itselleni tunnin lisäaikaa ennen menoja, että saisi vähän nurkkia kunnostettua, mutta nääh, enpä taida. Ehkä huomenna. Täytyyhän minun tännekin kirjoitella ja first things first. :)

Viime viikonloppuinen itkuisuus ja kurjuus saattoi hyvinkin johtua ainakin osittain taas siitä ajasta kuuta, koska eilen nämä riemukkaat joka kuun odotetut taas alkoivat. En minä nyt muuten vain itkeskelisi silkasta stressistä, paniikista ja väsymyksestä. Ehei, kyllä siihen aina menkat ja pms:sät vaaditaan. :)

Sormien päissä syyhyillyt asioita, mistä haluaisi kirjoittaa, mutta nyt ei tule mitään mieleen. Kaikki on ihan hyvin. Mikään ei nyt oikein hämmästytä tai kummastuta, raivostuta tai itketä.

Vähän väsynyt kyllä. Ja ikäväkin on. Olen nähnyt kolmena viimeyönä romanttisia unia. Tarkoittaako se, että kaipaisin elämääni jotain romantiikkaa muka?

UM:n kanssa yhteily jatkuu ja I miss you viestit sinkoilevat tasaiseen tahtiin. Ei kuitenkaan liian usein, että alkaisi ällöttämään moinen siirapissa vellominen. :) Enää noin kuukausi kunnes näemme ja tiedän taas vähän enemmän ehkä.

Jänskättää taas. Kivaa. :)

Siirryinpä jälleen tuohon ihanan punaiseen ruusuun. Se harmaa taivas edellisessä alkoi hiukan masentamaan.

Sateista huolimatta (kosteus tekee hyvää iholle) mukavaa ja tunnelmallista viikonloppua! :)