Huh! Ei kyllä kaiketi pitäisi tulla kirjottelemaan blogiin näin ilmeisen sekavassa tilassa. Olin jo vahingossa tuhoamassa koko blogia. Onneksi ei käynyt kuinkaan. :)

Viikonloppu oli enimmäkseen kamala. Kamali pitkiin aikoihin. Itkeä tihrustin lauantaina ja sunnuntaina ja kipeä olo paheni eilis-iltaa kohden. Suunnitelmat saada opiskelujuttuja suunnattomasti eteenpäin menivät enimmäkseen harakoille. Oi voi.

Epätoivoisena en keksinyt muuta kuin soittaa äidilleni itkua vääntäen ja pyytää tuomaan lääkkeitä ja itsetehtyä mustaviinimarjamehua äidin varastoista. Näiden lisäksi sain vielä glögiä, appelsiineja ja suklaata. :) Kaaduin aikaisin sänkyyn, mutta valvoin yöllä pitkään. Taas ajatukset karkasivat kuolemaan ja yksinäisyyden tuntemuksiin. Siitä huolimatta olo oli aamulla sen verran hyvä, että pomppasin suhteellisen aikaisin ylös ja aloin töihin. Nyt olen urakoinut lähemmäs kuusi tuntia ja olo tuon lopputyön kanssa alkaa olla jo paremman puolella. Enää noin kaksi sivua pitäisi saada kirjotetuksi ja kirjoittaa lähteet ja viitteet puhtaiksi. Aikaa on vielä tämän päivän lisäksi huominen, joten eiköhän sitä sen verran saa itsestään vielä irti, ilman pahempia ongelmia. Flunssakin tuntuisi olleen lähinnä viikonloppuinen ilmiö. Vähän ehkä väsyttää vielä normaalia enemmän, mutta muuten olo on ollut hyvä. Väsymykseen toki vaikuttaa myös tuo tuntien valvominen viime yönä. Ihanaa, että huomisen jälkeen voi vihdoin korjata viime keväästä asti kämppäni vallanneet artikkelit ja kirjat pois silmistä. Nyt kun koko touhu alkaa olla näin finaalissa, tekisi mieli jo korkata punaviinipullo. :) Mutta tietenkään ei vielä voi. Täytyy vaan sinnitellä keskiviikkoon.

Ihanaa! Stressi, flunssa ja paniikki alkaa olla takanapäin!!! Jippii! Minua ei edes kiinnosta, kuinka huono tekele lopputyöstäni tulee, tässä vaiheessa kun ei paljoa enää ehdi. Pääasia, että homma on ohi pian.

Yritän saada vielä tässä iltapuhteiksi kirjoiteltua ainakin sivun verran ja lähteitä. Huomiseksi ei sitten jäisi niin paljoa stressailtavaa. Varsinkin jos vaikka flunssa taas päättää pahentua ja huomenna onkin taas veto poissa.

Huomisen jälkeen alkaa myös sosiaalinen elämä! :) Ei ihme, että alkoi masentumaan, kun ollut muumioituneena tänne kammioonsa liian kauan.

Hitsin hitsi. Nyt pitää mennä taas kirjoittelemaan!

Mukavaa alkanutta viikkoa! Muistakaa vitamiinit ja olla stressailematta pienistä! Stressi sairastuttaa! ;)