Pikainen kuulumisten kirjoittelu tänne. Taitaa ollakin hieman aikaa tuosta viime kirjoituksesta.

Ensin Sirenitalle kiitokset haasteesta! :) Täytyy vastailla siihen paremmalla ajalla. Kaupassa en ole tainnut käydä moneen päivään, kuitteja tosin pursuilee laukusta. Onneksi en ole vielä ehtinyt heittää pois. :)

Sitten niihin kuulumisiin. Eipä niissä tosin pahemmin kertomista ole. Tolkuton kiire ja tätä kiirettä jatkuu vielä ensi viikolle. Ei siinä kummosempia ehdi ajatella kun herää aamulla aikaisin, juoksee yliopistolle, sitten töihin ja kotiin kerkiää iltamyöhään, jolloin kaatuu lähinnä heti kuolleena sänkyyn ja sitä rataa. Tänään ei onneksi tarvitse mennä yliopistolle. Työt odottavat muutaman tunnin päässä ja sitä ennen jos saisi tehtyä hieman rästiin jääneitä kotitöitä.

Hassua miten kiireeseenkin tottuu. Heti kun on hetkikin aikaa pysähtyä ja ajatella, huomioida ensin ilokseen sininen taivas, niin heti kohta jo iskee kamala ahdistus päälle. Tulevat muutokset, jotka kolkuttelevat vain muutaman viikon päässä. Asiat mitä vielä olisi hoidettava jossain välissä jos olisi aikaa. Ystävät, joita ei ehdi näkemään. Joulu, mitä ei ehdi ajattelemaan. Aika, joka karkaa käsistä. Epäilys, mitä tästäkin tulee?

Pitää vain jaksaa luottaa, että kaikki hoituu oikein päin. Onneksi ei ole aikaa ajatella eikä märehtiä.

Heh, tuolla Ads by google luki Raskas joulu. Ai miten niin?