Nyt sitten kävi mitä olen pitkään pelännyt, eli minua heitettiin haasteella. :) Eihän siinä sitten muu auta kuin kiltisti vain ottaa haaste vastaan. Haaste menee näin:

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan blogiisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Oi voi! Paha paha. Pidänhän minä nyt useammasta kuin seitsämästä laulusta. Olisipa cd, jossa olisi seitsemän pitäämääni laulua niin voisin kopioida ne tähän. Koska nyt olen niin hyvällä tuulella niin valintani osuvat tällä kertaa enimmäkseen iloisiin rallatuksiin, vaikka väkisin tungin joukkoon pari melankolisempaa kappaletta, joita nyt iltaisin on ainakin kiva kuunnella ja tunnelmoida.

Eli tämän päivän valintani on:

The Cure- Friday I´m In Love
REM- Bad day (No ei kyllä ole.)
Lou Reed- Perfect Day (On on.)
Smashing Pumpkins- 1979
Sex Pistols- Anarchy in the UK (Olen niin anarkisti!!! Jee!!!)
Zen Café- Piha Ilman Sadettajaa (Paremmin ei voisi sanoa)
Vangelis- Blade Runner, Love Theme (Hetkinen, eihän tämä ole laulu?)

Eli saan valita vielä yhden! :) :) Olkoon se sitten vaikka:

Radiohead- Karma Police (Kun tälle melonkolialinjalle  kerta lähdettiin.)

Aluksi ajattelin, etten haasta ketään, mutta taidankin haastaa kaikki, jotka haasteeseen haluavat tarttua. Mutta varoitus: tämä on sitten todella haastava, eli pyydän nukkumaan yön yli ennen kuin teette lopullisen päätöksenne.

Hmm. Pitäisikö tätä ensimmäistä lomapäivää aikoihin juhlistaa oikein roskaruualla? Pizza kyllä maistuisi. Samalla voisi käydä katsastamassa videovuokraamon kokoelmat. Jos vaan saisi jostain puhtia moiseen vaivaan. (Puhti olisi muuten kiva koiran nimi.) :)