Poistin tuon eilisiltaisen, kun jostain syystä sekosi tämä sivusto tuosta videosta.

Hmm... Niin se eilinen päivä kun jotenkin sekosin. Ihan mielenkiintoista, että horoskoopissani oli tällainen pätkä: And it should be a good time to show your affection for your loved ones and to let them know how you really feel. Ja niin juuri menin tekemään. Luin siis tämän horoskoopin vasta jälkeenpäin. Mutta jos kerta horoskoopissa niin sanotaan niin kai se oli sitten hyvä juttu. Minä en nyt kamalasti horoskoopeista perusta, mutta ihan viihdyttävää niitä on joskus lueskella ja varsinkin tällaisissa tilanteissa ne kyllä ovat kullan arvoisia.

Mitä sitten olen mennyt tekemään? Nooh, en paljoa muuta kuin ollut päästänyt itseni valloilleen ja suoltanut suoraan kaikki ajatukseni. Ja ei, kyse ei ole UM:stä, vaan eräästä vanhasta kaverista, miespuolisesta. Kerroin miten tärkeä hän minulle todella on ja että joskus olen ollut siitä muutoinkin kiinnostunut. Apua! Kaikkea sitä pitääkin. Jotenkin ajattelin, että miksi sitä ei nyt voi olla täysin avoimena, ei pitäisi olla mitään menetettävää. Jos hän ei haluaisi nähdä tunnustusteni jälkeen, niin sitten hän ei ole ollut ystävyyden arvoinen. Mutta silti. Aikoinaan, kun häntä kohtaan tunsin jotain, johtui ehkä enemmänkin olosuhteista. Ihastun herkästi, kun jotain ihmistä oppii tuntemaan enemmän ja kun toisesta näkee myös sellaisia puolia mitä ei treiffaillessa yleensä näe. No, mutta tällaista. Aina kannattaa sekoilla. Mitä pienistä. Toisaalta, olen ihan sitä mieltä, periaatteessa, että jos jostain välittää niin se pitää kertoa. Siis periaatteessa. Minusta olisi ainakin ihanaa, jos ihmiset voisivat kertoa avoimemmin tunteensa, ilman että tarvitsisi pelätä mitä se toinen siitä ajattelee. Tunteet ja avoimuus kunniaan!

Stressipanikoimisten tilalle on tällä viikolla astunut joku hällä väliä-asenne. En vaan nyt jaksa oikein mitään. Kai se tästä taas, kohta kun alkaa olla taas ihan pakko. Nyt ei jaksa. Tahtoisin vaan pohdiskella näitä jännittäviä ihmissuhdekiemuroita loputtomiin. Ihmeellisia asioita.