Jaa-ha-s. Hassu olo. Hyvä, mutta hieman sekava. Olen saanut sellaista palautetta, mitä en olisi osannut aavistaakaan. Positiivista sellaista. Olen siis kai ihan melko hyvä sellaisissakin asioissa, missä en tiennyt olevani hyvä. Vielä ei vain oikein ymmärrä asiaa. Minäkö hyvä?

Tällä viikolla vaihde peruuttaa takaisin kesätunnelmiin. Kahdeksi illaksi on tiedossa hienostunutta viinin maistelua= ämpärikaupalla kiskomista. :D No ehkä ei sentään, mutta nyt voi ihan ansaitusti nautiskella, vaikka hieman liikaakin, että voi sitten jälleen jälkeenpäin todeta ja oppia, että liikaa ei kannata juoda. :) Olematon rahatilanne pitää kyllä pahimmat käsistäriistäytymisyritykset aisoissa. Kaksi iltaa on myös ihan kohtuus, vielä näin pikkujoulukautena. Eli kohtuutta, kohtuutta. :)

Vähän on mietelmät vähissä, kun on tällainen kevyt, hassu ja onnistunut juhlatunnelmaolo. Minä olen jo tottunut stressaamaan paniikissa jotain tässä syksyn aikana, että nyt tuntuu vaan, että mitä nyt? En jotenkin täysin luota itseeni, että olen muka onnistunut hoitamaan näin monia asioita ja vielä näin hyvin. Pelottaa, että jostain puun takaa pomppaa joku katastrofaalinen moka, joka on jäänyt hoitamatta. Jotain kuitenkin. Ei näiden asioiden saaminen kunnialla päätökseen ole kyllä mitenkään helppoa ollut, kuten aiemmin on tullut ilmi juttujani lueskellessa. Hoideltavaa riittää edelleen, mutta vain sellaisia rutiinijuttuja. Asioiden robottina hoitaminen on pikkujuttu sen jälkeen kun on joutunut pistämään aivot koetukselle.

Himpulapimpula. Tämä tekstikin tulee enemmän robottina, ei oikein ajatukset ole nyt mukana. Pää ei tahdo vielä oikein sisäistää, että nyt voi rentoutua ja vähän juhliakin. Vähän sellainenkin olo, että ei ehkä ole niin kovasti tarvetta juhlia, vaikka kaiken järjen mukaan nyt olisi syytä siihen. Eli ei siis auta muu, kuin vaan juhlia. :) Ehkä reipas viinin maistelu auttanee sisäistämään tilanteen todellisen laidan. :)