Hihihih! Tänään olen taas ahkerasti pitänyt hullun mainettani yllä. Ja jos joku ei ollut vielä aivan varma, niin nyt varmasti on. Sitä se väsymys teettää. Hyvä kuitenkin, että edes jossain on ahkera.

Aamulla vaivasi aivan mieletön halipula. Olisi ollut ihanaa vain tunkea päänsä ja nenänsä jonkun, siis UM:n kaulakuoppaan ja halia ja nuuhkia. Pidän nuuhkimisesta. Toisen ihmisen ominaistuoksu on minulle todella tärkeää. Jos toinen tuoksuu väärältä tai ei oikein miltään niin tunteet eivät syty, vaikka miten olisi muut palikat kohdallaan. Exä ei koskaan ymmärtänyt tätä nuuhkimismieltymystäni. Sen mielestä se oli vain outoa. Eikä se kamalasti välittänyt halimisestakaan. Sekin vielä. En vain tajua miksi menin koko ihmisen kanssa ylipäätään niin kauan aikaa yrittämään jotain. Romantiikka kaukana. Ainoa mikä siinä oli hyvää, oli että se tykkäsi kokkailla, kehui ulkonäköäni ja sanoi tykkäävänsä usein. Mutta teot ne merkitsevät, eivät sanat. UM tuoksuu hyvältä, aivan liian hyvältä.

Kummallista. Elän pitkästä aikaa sellaista vaihetta, että on taas normaalit, vapaat viikonloput. Aika ihanaa. Voi jopa iloita siitä, että on perjantai. Illalla oli tarkoitus olla vain kotosalla hissukseen, mutta sitten ystävä kyseli jo seurakseen baareihin, joten pakko kai se on mennä. Vapaa viikonloppu ja perjantaina baariin, tuntuu epäluonnollisen normaalilta menolta.

Mutta nyt ensin pitkät päikkärit. Kunhan jaksaa siitä sitten vielä herätä.

Normaali elämä on sitten jännittävää. :)